Select Page

Curs de Poesia en Femení i Curs de Memòria Democràtica.

El CEFIRE, centres de formació, innovació i recursos educatius de la Comunitat Valenciana, impartirà dos dels seus cursos de formació permanent del professorat a l’Aula Didàctica Carmelina Sánchez-Cutillas, ubicada a Villa Gadea; segons informa l´edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez.

El primer dels cursos és el “Taller Poesia en Femení”, d’incitació a la poesia i al fet poètic. Este taller es farà els dies 30 i 31 de gener amb assistència presencial i el nombre de places habilitades és de 30.

Les inscripcions per assistir a este “Taller de Poesia en Femení” estan obertes fins el dimecres 24 de gener i la coordinació del mateix va a càrrec de Nuria Lázaro Olivera.

Més informació i inscripcions a: https://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=11655555&usuari=formacion

El segon dels cursos que el CEFIRE impartirà a Altea són unes “Jornades semipresencials sobre la Memòria Democràtica de la Història Recent”. En estes jornades s’abordaran històries particulars, gènere i memòria local com a recurs de l’aprenentatge i es faran del 22 de febrer al 14 de març.

La inscripció per assistir a aquest curs sobre Memòria Democràtica estarà oberta fins al 17 de febrer i el nombre de places disponibles també és de 30. La coordinació del curs corre a càrrec de Jordi Pla Porta i Alejandro Barber Miro.

Més informació i inscripcions a: https://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=11651476&usuari=formacion

En tots dos cursos les places seran ocupades per rigorós ordre d’inscripció.

Des de la regidoria de Cultura, l´edil anima el professorat, tant d´Altea com de la Comarca, a participar en estes dos iniciatives del CEFIRE “perquè a més de formació, els i les assistents podran gaudir d’un escenari únic com és la Finca Villa Gadea, davant de la mar, on es troba ubicada l’Aula Didàctica, Carmelina Sánchez-Cutillas”.

Pin It on Pinterest